1113

Вуличне освітлення - невід’ємна частина зовнішнього дизайну. Відомий бренд освітлення Nordlux

Переглянути вуличні світильники від бренду Nordlux

Цього року Nordlux представляє найбільшу кількість новинок у категорії outdoor. Ми представляємо майже 100 нових продуктів – усі продумані, розроблені та розроблені нашою власною командою дизайнерів та розробників. Зовнішнє освітлення стає все більш невід’ємною частиною зовнішнього дизайну. Світло є важливою складовою частиною зовнішнього середовища, яке є розширенням нашого житлового простору.

 

 

Межа між внутрішнім і зовнішнім приміщеннями поступово стирається, і зовнішнє середовище стає додатковою кімнатою в наших домівках – будь то сад, балкон, тераса чи оранжерея. Асортимент 22/23 на вулиці дещо відрізняється від попередніх років. Три різні тенденції характеризують всю колекцію: мінімалістичний тренд, новий скандинавський тренд і, останнє, але не менш важливе, автентичний тренд. Всі ці тенденції мають різні матеріали, вирази дизайну та ситуації використання. Тенденції, які охоплюють широкий спектр різноманітних побажань і потреб.

 

 

Завдяки новому скандинавському тренду ми розширюємо межі та розширюємо норми того, як має виглядати зовнішнє освітлення та як його слід використовувати. Ми звільняємо їх від стаціонарних установок і робимо мобільними. Ми граємо з новими, захоплюючими формами, а також сміливими, яскравими та модними кольорами, які зазвичай не зустрічаються у зовнішньому освітленні. Все для всіх дизайнів, ми дбаємо про всесвітньо відомий датський «hygge». Автентичний тренд Тенденція Authentic охоплює як деталізований сільський дизайн, так і наші найміцніші матеріали. Це майже протилежність мінімалізму – це детальний, чесний дизайн із якісних матеріалів, таких як латунь і оцинкована сталь.

 

 

Завдяки цій тенденції ми переходимо від традиційних передмість до сільської місцевості – приносячи з собою наше датське «hygge». Мінімалістичний тренд Мінімалістичний тренд є класичною перевагою Nordlux простих і чистих датських дизайнерських виробів. Стиль простий, елегантний і витриманий у спокійних класичних кольорах. Простота виробів робить їх ідеальними для доповнення як сучасної, так і класичної архітектури.