952

Який потрібен світильник для темної кімнати?

Освітлення в кімнаті має вирішальне значення. Його тип і інтенсивність освітлення визначає декор всієї кімнати. Не можна забувати і про його основну функцію - він повинен висвітлювати це місце в потрібній мірі, щоб приміщення було зручним. Як бути, якщо кімната маленька і немає джерел природного освітлення, наприклад, вікон? Який світильник для темної кімнати підійде найкраще? Подивіться, які у нас ідеї!

Маленька темна кімната – яка лампа підійде найкраще?

Маленька кімната – складне завдання. Якщо йому не вистачає природного світла і воно досить темне, потрібно вибрати освітлення, яке оптично не зменшить його. Тому стельовий світильник буде ідеальним рішенням. В ідеалі він повинен мати легкий корпус і давати досить сильне тепле світло. Хороша ідея, наприклад, рівна стеля – він не обтяжить приміщення і не займе корисний простір. Менш великі, одинарні стельові світильники також будуть функціональні. Розташування їх в декількох точках дозволить ідеально висвітлити всю кімнату і підкреслити її характер.

Який світильник для темної кімнати з більшою площею?

Іноді навіть великі кімнати недостатньо світлі. Який світильник для темної кімнати буде доречним в цьому випадку? Площа дозволяє встановити кілька видів освітлення. Чудовим рішенням для облаштування буде використання стоячого і підвісного світильника. Завдяки розмірам кімнати, як темні, так і світлі абажури будуть виглядати дивовижно. Це, безумовно, полегшує вибір світильника таким чином, щоб він відповідав дизайну кімнати.

Ідеї ​​освітлення кімнати

У темній кімнаті хорошим рішенням стане додаткове джерело світла. Крім основного освітлення, варто встановити в кімнаті більш дрібні елементи, наприклад, бра. Незалежно від розміру кімнати, таке точкове освітлення додасть приміщенню затишний характер. Практично у всіх стилях інтер'єру бра виглядають дуже шикарно. Для приміщень з меншою площею вибирайте світлі і прості варіанти. У великих темних кімнатах абсолютно будь-яке бра додасть легкості і свіжості.

Як бачите, підібрати правильну лампу до темної кімнати не дуже складно. Якщо ви шукаєте освітлення, яке буде працювати в кімнаті такого характеру, відвідайте наш магазин. Ви знайдете широкий вибір практичних і стильних світильників, які легко освітлять як маленькі, так і трохи більші кімнати.